-->

2012. március 29., csütörtök

Novellapályázat! :)

Sziasztok! :)
Amint látjátok már a cimből kiderül, hogy Novellapályázatot hirdetek! Először csinálok ilyet és remélem, hogy nem okozok nektek csalódást. Nos a versenyt én találtam ki. Az, hogy mennyire lesz sikeres rajtatok áll. Két féle történetet irhattok:
1.Bettoppant a varázslat! - cimű történetet.
2.Első szerelem! - cimű történetet.
Remélem ezek a cimek megihlettek titeket! Aki ilyet nem szeret irni az se búsúljon, a következő verseny másmilyen témájú lesz. :)
Szabályok:
- A tartalom a legfontosabb!
- A helyesirást is nézem!
- Szárnyaljon a fantáziátok!
Irhattok verset, elbeszélést és novellát.
A vers mindegy milyen hosszú betütipusa: Times New Roman.
Az elbeszélés min.2  max.5 oldal, betütipusa: Times New Roman.
A novella min.2 max. 5 oldal, betütipus: Times New Roman.
Szeretném, ha ez a verseny jól sikerülne és sokan jelentkeznétek!

Jelentkezni itt tehetitek meg: reka098@gmail.com
A levélben (tárgynak) ird, hogy "Novellapályázat". Ird le a neved, blogod cimét és hogy milyen tipusú története akarsz irni (vers, novella vagy elbeszélés).

Jelentkezési határidő: április 15.
Beadási határidő: május 1.
Eredményhirdetés: május 5-10 között.

Az első három helyezést elérő iró személyes oklevelet és hirdetést kapnak. A helyezéstől függ milyen hosszú ideig. Azt hiszem mindent elmondtam.. Szeretném ha jól sikerülne a verseny és sok-sok jelentkező lenne. Várom a munkákat április 15 után. Aki pedig nem nyer, az se busúljon, legalább szórakozunk egy jót. Más részt viszont sose tudni! ;)

Puszii

2 megjegyzés:

  1. cimből -> címből
    irhattok -> írhattok
    - A helyesirást is nézem! - > - A helyesírást is nézem! (a sajátodat is nézhetnéd...)
    Irhattok verset, elbeszélést és novellát. -> Írhattok...
    betütipusa -> betűtípusa
    Jelentkezni itt tehetitek meg -> Jelentkezni itt lehet (Most komolyan, szerinted az eredeti mondat értelmes volt??)
    Ird -> Írd (Ember, te egyáltalán nem ismered az ékezeteket!?)
    Aki pedig nem nyer, az se busúljon, legalább szórakozunk egy jót. Más részt viszont sose tudni! ;) -> Búsuljon és ez utolsó mondatnak volt bármi értelme is???
    "Sziasztok! Üdvözöllek titeket a főblogon! Ezt az oldalt, arra a célra készitettem, hogy itt mindent megtaláltok, avval kapcsolatban, hogy mikor lesz új fejezet.. Itt találtok versenyt is, amire bárki jelentkezhet. Puszii♥ "
    AVVAL???? MI VAGY TE, PARASZT???? MI SZ*R AZ AZ AVVAL???? (Oké, nem tudom hogy ez helyes -e, de elég érdekesen hangzik az biztos...)

    Most ráveszem magam és elolvasom az általad kreált történetet... Ja és egy javaslat: ne égesd be magad AZZAL hogy azt írod hogy "a helyesírást (rövid i-vel) is nézem", miközben te sem tudsz helyesen írni!

    VálaszTörlés
  2. Kedves "petrush"!
    Sajnálom, ha nem vagy elégedett a helyesirásommal, de mint már irtam nincs a billentyűzetemen hosszú i. És csak, hogy tudd nem vagyok PARASZT. Mivel: "Az ez,az mutató névmások teljes hasonulása kétirányú: ezzel,evvel,azzal,avval. Mindkét irány helyes!" Remélem felfogtad, hogy hiába égetted le magad, mert nekem volt igazam. Az meg, hogy neked jobb a helyesirásod és nagyobb a szókincsed az valószinűleg, annak köszönhető, hogy legalább 10 évvel idősebb vagy nálam! Bár ahogy a képed elnézem 5 évesnek sem nézel ki. -.-' Azért, remélem most már felfogtad, hogy itt nem látlak szivesen! Ja és egy "javaslat": ne égesd le magad AVVAL, hogy azt hiszed körülötted forog a világ!


    Üdv: Abbie! :P

    VálaszTörlés